Het Herman Brood Certificaat

Certificaat van echtheid -

Het Herman Brood Certificaat

''Het Herman Brood Certificaat van het Museum Herman Brood en IQ kunt u als een volwaardig en betrouwbaar document beschouwen.

De meeste “echtheidscertificaten” die men grootschalig aanbiedt zijn niet volwaardig omdat hier geen rechten aan kunnen worden ontleend, mede door het feit dat hier geen royalty's aan de erven worden vergoedt.
Hierdoor is uw doek en/of ander kunstwerk van Herman Brood minder waard. Veel wat er op het web wordt aangeboden is niet geheel volgens de beschrijving ervan.
Men doet maar wat, dus hoed u voor namaak, vooral van zelfbenoemde taxateurs die denken het te weten.”

Vraag info bij ons d.m.v. foto en vervolgens bezoek om het werk in het “echt” te bekijken cq op waarde te taxeren.

Dit kan evt. op info@hermenbroodmuseum.nl
U krijgt dan binnen enkele dagen bericht.