Albumpresentatie Still Believe

Albumpresentatie Still Believe

Het album “Still Believe” is opgenomen en wordt gepresenteerd op zondag 10 november om 15.00 uur in theater Odeon Zwolle. Kaarten zijn beschikbaar! 

Mega goed nieuws!!! Er is voldoende geld opgehaald om het nieuwe album “Still Believe” te realiseren. En dus zijn de mannen de studio ingedoken om hem op te nemen. We kunnen vast verklappen dat het album nog gaver is geworden dan we hadden verwacht. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het ontwerp van de albumhoes en vol trots kunnen we dan ook mededelen dat de LP en CD omstreeks oktober helemaal klaar zijn. 

Op zondag 10 november zal het album eenmalig LIVE gepresenteerd worden. Voor deze presentatie zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar maar u krijgt natuurlijk de kans om hierbij te zijn. 

Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.crowdaboutnow.nl/campagnes/still-believe

Indien u kiest voor de optie “Saturday Night” ontvangt u een gesigneerde LP en CD en twee kaarten voor de grote albumpresentatie. De kaarten gaan hard, dus de kans dat ze straks ook nog los verkocht gaan worden is erg klein. Twijfel dus niet en zorg dat u erbij bent. Daarmee steunt u natuurlijk ook nog steeds dit fantastische project en draagt u bij aan het volledig behalen van onze crowdfundingactie (€ 15.000).

 

foto: Bullet-Ray (Raymond van Olphen)


5530 reacties

 • futEpisaplalf

  plaquenil pregnancy plaquenil coupon

 • Geadaskelmhaima

  doctors for hydroxychloroquine can you buy hydroxychloroquine over the counter

 • Pelaagrivevew

  buy hydroxychloroquine hydroxychloroquine clinical trial

 • goosipsestete

  buy aralen plaquenil toxicity

 • Pelaagrivevew

  hydroxychloroquine buy antimalarial drugs hydroxychloroquine

Laat een reactie achter