Hulbert Waldroup LIVE bij het Herman Brood Museum

Geplaatst op januari 07 2021, door: Emily Schaapman

Hulbert Waldroup LIVE bij het Herman Brood Museum

Na het succes van vorig jaar, mogen wij op zondag 16 juni de Amerikaanse kunstenaar Hulbert Waldroup wederom verwelkomen in het Herman Brood Museum.

Waldroup is een bekend gezicht in de New Yorkse Art Scene. Zijn kunst wordt vertoond in diverse commercials en campagnes in binnen en buitenland.
En met klanten als Quentin Tarantino, Whoopi Goldberg, John Sally & Raoul Felder geniet hij inmiddels ook internationale bekendheid.

Door gebruik van energieke kleuren en bijzondere technieken brengt hij thema’s als: Love, Rock&Roll, Pop Girlz, Marilyn, Music en Pop Art in beeld.
Prachtige, unieke en opvallende kunstwerken met een duidelijke boodschap. Hij ziet zijn schilderijen als een verlengstuk van zichzelf waarbij hij de dirigent is en zijn penselen en kleuren het orkest.

Waldroup zal van 12.00 – 17.00 uur bij ons aanwezig zijn en live schilderen. Kom bij ons langs om deze fantastische kunstenaar in actie te bewonderen.

Kunt u er zondag niet bij zijn? Vrijdag 14 juni & zaterdag 15 juni schildert hij van 12.00 – 17.00 uur bij IQ Kunstuitleen (Marsweg 42, Zwolle)

0 reacties

Laat een reactie achter